Kuka on Marika Meri?

Kuva: Vinyl Photography www.vinylphotography.fi

Olen vuonna 1992 syntynyt nainen. Asuin ensimmäiset 19 vuotta Vantaalla Tikkurilassa. Perheeseeni kuuluu vanhempieni lisäksi kaksi nuorempaa sisarusta. Elämässäni olen ehtinyt Vantaan lisäksi asumaan Turussa ja nykyisin Helsingissä. Kouluni olen käynyt pääasiassa Vantaan puolella. 

Muutettuani 19-vuotiaana omilleni, elämääni ilmestyi pian Väinö. Hän on Jackrusselinterrierin ja Ranskanbulldoggin sekoitus – Frenchrussel. Hän on kulkenut mukanani vuodesta 2011 lähtien ja avasi sisälläni piilenneen koirafanituksen. Elämässäni on ollut mukana myös toinen eläinystävä, Sipi. Hän oli poisnukkuessaan 17-vuotias Parta-agama ja hänelle jaoin lapsena salaisuuksiani. Kovin tärkeitä ovat molemmat eläinystäväni olleet ja he ovat tuoneet minulle paljon seuraa introvertille luonteelleni. Olen aina pitänyt yksin puuhastelusta ja parasta on ollut laittaa nuorena joku hyvä CD soimaan unohtuen moneksi tunniksi maalausvälineiden keskelle. Omissa taidetöissäni olen siellä maailmassa minkä piirrän ja huomaan usein ilmeileväni samalla tavalla mikä teokseni tunnelma on. Olen myös todella usein luovimmillani iltaisin ja öisin, en siis todellakaan ole aamuihminen – henkeen ja vereen yökyöpeli.

Vuosi 2001 – Minä ja Sipi

Harrastukseni ovat pysyneet melko samana koko ikäni, piirrän, maalaan ja pelaan edelleen. Videopelimaailma on minulle myös yksi tapa rentoutua, johon uppoudun mielelläni tunneiksi. Muistan saaneeni tokaluokkalaisena lahjaksi Super Mario World 2: Yoshi’s Islandin ja esitin olevani kipeä, jotta pääsin pelaamaan tätä peliä. En ehkä koskaan ollut lukutoukka, joten minulle on aina sopinut sellaiset opiskelut joissa tehdään käsillä itse – toisin sanoen käytännönläheinen opiskelu. Rakastan nähdä kätteni jäljen ja kaipaan nähdä tuloksen heti. Olen myös tarkka työssäni ja minun on täytynyt opetella päästämään ajoissa irti, muuten sokeudun tekemisilleni ja taiteestani ei tule koskaan valmista. Jos joku taidetyöni ei ole minua heti miellyttänyt, ajattelen tekeväni sen seuraavalla kerralla paremmin. Näin olen yleensä tehnytkin ja rakastan nähdä kehitykseni, mitä esimerkiksi olen saavuttanut jopa vain vuodessa. 

Kuva: Otto Janhukainen – Assembly Summer 2018

Ihmisenä olen myös hieman kunnianhimoinen ja olen ollut aina myös vähän kilpailuhenkinen. Vanhimpana lapsena tuli helposti nuorempien sisarusten kanssa kisailtua ja sama on siirtynyt myöskin urheiluharrastuksiin. Olen elämäni aikana harrastanut jalkapallokerhoa, koripalloa, salibandya, nykytanssia, judoa ja roller derbyä. Olen näissä urheilulajeissa kilpaillut ja esiintynyt myöskin peruskouluaikoina kuoron kanssa. Olen nauttinut siitä, että olen saanut kokeilla rajojani ja mihin pystyn. Esimerkiksi judossa saavutin ensimmäisissä kisoissani alempien vyöarvojen aluemestaruuden. Nykyään yritän vähän suojella käsiäni, enkä uskalla lähteä rajuihin lajeihin rymyämään, mutta haen sitä samaa fiilistä yrittämisestä. On mahtava fiilis rikkoa omia ennätyksiä ja toteuttaa haaveita.

Visual Meri on omanlainen kunnianhimoinen projektini. Yritän myös usein kysyä itseltäni, kuinka voisin tulla paremmaksi joka päivä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s